vrijdag 4 januari 2013

DIY natuurlijke bodybutter

Gisteren kwam ik dit briljante filmpje tegen op Mascha's blog (www.beautygloss.nl). Jullie weten misschien al wel dat ik groot fan ben van kokosolie. Zo niet, lees dit artikel nog eens door, hierin staan allerlei manieren waarop je het kan gebruiken én waarom het zo fantastisch goed voor je is. Hoe dan ook, Mascha had het over hetzelfde probleem als dat ik altijd heb. Eenmaal uitgesmeerd is het goed spul, maar in de pot is het keihard. Je moet dus altijd met lepels aan de slag, om de olie eruit te krijgen. Maarrrrr ze had het geweldige idee om met een mixer aan de slag te gaan, om het geheel luchtiger te maken. Ik heb het zelf meteen uitgeprobeerd en ik kan je vertellen, het wordt geweldig!
Dit is natuurlijk ook een heel leuk cadeautje. Stop het in een leuke weckpot, doekje over de deksel, een mooi lintje met een kaartje eraan eromheen, en klaar! Ook leuk is om foamletters (bij de knutselafdeling van de Hema) of een lijmpistool te gebruiken, en vervolgens de pot sprayen met verf (ook te koop bij de Hema). Zo kan je de ontvanger van je cadeautje, de inhoud of een wens op de pot schrijven.
Kokosvet verkopen ze onder andere bij Super Food StoreDe Tuinen en bij veel toko's, waar het het goedkoopste is. Ik heb mijn pot (van 500 ml) nu al meer dan een jaar en hij is nog halfvol, dus je doet er heel lang mee. Veel plezier!

Tutorial 'Love' potje: http://www.beautylab.nl/diy-waxinelichthoudertje-love/
Tutorial 'Brushes potje: http://www.beautylab.nl/diy-brush-jar/
Foto's beautylab.nl

7 opmerkingen:

 1. Ik had het filmpje al gezien. Ik ga het ook maar een sproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het filmpje ook al gezien. Zo handig! Leuk dat je er een blogpost aan wijd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lovely!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk idee :)
  thanks for the tip.

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg! leuke tip...

  xx Mounia
  Www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...