zaterdag 19 januari 2013

LivaOmdat ik weet dat veel van jullie erg geïnteresseerd zijn in het wel en wee van mijn kleine dondersteen, krijgt ze vandaag haar allereigenste blogpost. De afgelopen tijd heeft ze een flink aantal nieuwe dingen bijgeleerd, zoals zelf gaan staan in de box (oké, dat was gisteren voor het eerst, maar ach!) kruipen en stapjes zetten. Ook denk ik dat het voor mij later erg leuk is om dit terug te lezen en te kijken, dus hop, m'n hele hebben en houden het internet op :). Let trouwens niet op mijn idiote gepraat op de achtergrond, ik ben hier een opgroeiend kind aan het aanmoedigen, het hoort erbij (hoop ik).

Dit is hoe ze nu schaterlacht, zo schattig! 

tatadadatatataaaaaaaaa.


Ik denk dat ze "haal me hieruit!!!" probeert te zeggen.

Goed, dit was het weer even voor nu, laat het me even weten als jullie meer updates van de kleine smurf willen zien, kan altijd geregeld worden natuurlijk! Nu ga ik een poging doen om van 'links' naar 'rechts' te komen.
Fijn weekend iedereen!

6 opmerkingen:

  1. Wat een lieve filmpjes! Die tweede zo lekker wankel hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is pas een lieve baby, kijk nou! Zo ontzettend schattig. :) Succes met van links naar rechts te komen hihi, dat lukt vast wel. Ik weet zeker dat je een geweldige moeder bent! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kom net via via op je blog. Leuke site heb je! En wat een prachtig kindje. Succes met je make-up hihi!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...