dinsdag 1 januari 2013

Happy 2013!!

Joepie de poepie, we hebben het weer gehaald! Rampenjaar 2012 hebben we overleefd (in elk geval volgens die Maya's (ja ik weet dat dat onzin was)). Ons Oud en Nieuw hier was heel gezellig en lekker, met veel hapjes, vrienden en familie.
Ik verzin hier ter plekke even wat goede voornemens, want dat hoort er toch wel bij. Ik wil graag gaan hardlopen, maar als ik dat nu ga doen, met kou en sneeuw onderweg, houd ik dat sowieso niet vol, dus dat komt van het voorjaar wel eens. Ik rook niet, drink niet en gebruik geen drugs, dus daar hoef ik allemaal niet mee te stoppen. Wel bijt ik soms nagels, dit ga ik wel proberen op te geven.

Lang geleden heb ik gerookt, hier ben ik wel vlot vanaf gekomen. Dan zou je denken dat stoppen met nagelbijten niet echt een probleem is, maar nagels heb je áltijd bij je. Als ik me even zit te vervelen, een boek zit te lezen of filmpjes zit te kijken, dan zit ik alweer te knagen. Ik houd het soms maanden achtereen vol, maar ik begin elke keer weer.
Nu ik er dus over na zit te denken, is dat wel mijn grote nummer 1 voornemen van dit jaar.

Nummer 2; ik wil mijn Frans verbeteren. Vroeger was het één van mijn beste vakken op school, maar toen laatst een Fransman me de weg vroeg, stond ik me toch beschamend te stotteren. Meer Franse films kijken dus (Amelie!) en series. Heeft iemand nog aanraders?

Nummer 3; elke maand 100 euro extra overhouden, in plaats van uitgeven aan onzindingen. Dat betekent dus, dat ik eind 2013 1200 euro op mijn rekening wil hebben staan. Dit wordt echt de grootste opgave van allemaal!

Wat zijn jullie goede voornemens? En heeft iedereen een goede jaarwisseling gehad?
Ik wens iedereen die dit leest een heel, ontzettend, onwijs goed nieuwjaar, dat jullie maar allemaal vaak naar Vera Anna mogen surfen ;). Het allerbeste en een prachtig jaar gewenst!

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig nieuwjaar! ♥

  Ik heb niet echt een lijstje met goede voornemens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. love this! Happy New Year!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb weer hele anderen voornemens. Maar gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je voornemens! Happy 2013!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...