donderdag 22 november 2012

On the Watchlist: Series

Het is donderdag, dus bijna weekend (jippie!). En wat doen we met z'n allen in een weekend dat weer-technisch gedoemd is te mislukken? Juist, op de bank hangen en series kijken. Gelukkig doe ik dit zo nu en dan ook wel eens en heb ik dus wel wat tips!

Breaking Bad
Super duper awesomely badass hoofdpersoon en scheikundeleraar Walter White komt erachter dat hij kanker heeft en niet lang meer te leven. Om de financiële toekomst van zijn gezin veilig te stellen zoekt hij contact met college-dropout en crimineel Jesse Pinkman om, waarom ook niet, gezellig in een camper crystal meth te gaan maken. Verzeker jezelf van een aantal nachten niet slapen (cliffhangers!) en gaat dat zien!

Suits
Vluchtend voor de politie met een koffer met drugs in de hand, loopt briljant jochie Mike Ross topadvocaat Harvey Specter tegen het lijf. Een goed verhaal later werkt Mike opeens bij Pearson Hartman, één van de beste firma's in New York. Welke alleen maar mensen aanneemt die afgestuurdeerd zijn aan Harvard. Wat Mike dus niet is. Voor de vrouwen: Mannen in onberispelijke Tom Ford pakken!!! Voor de mannen: Rachel en Donna!!!

New Girl
Hopelijk al bekend bij 'het grote publiek', zo niet: downloaden die hap! Jess heeft net haar loser van een vriendje betrapt met een andere meid en trekt dus in bij een groepje jongens die ze eigenlijk niet kent. Jess (Zooey Deschanel) speelt een heerlijke geeky-nerd die echt best wel raar is, maar op een hartverwarmende manier. Leuk voor iedereen, eigenlijk een beetje de Friends van deze tijd! (Ps. voor de kijkers, ik ben van plan een petitie op te sturen naar de schrijvers om eindelijk Jess en Nick bij elkaar te brengen, wie wil hem ook ondertekenen?!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...